Om oss

Gonuts.se

Startades 2019 efter ett pilotprojekt att sälja nötter på nätet. Projektet drevs med glädje, spänning och nyfikenhet för att lära sig nya saker men även för att se hur långt det gick att gå med en begränsad tid och budget. Under arbetets gång formades en affärside, mission, vision och några ledord som vi tror på och arbetar efter:


Affärside
Sälja nötter och nötrelaterade produkter på nätet med hög kvalité till ett attraktivt pris, via ett mobilanpassat gränssnitt med maximal kundupplevelse.


Mission
Vi arbetar för ett friskare och mer välmående samhälle genom försäljning och marknadsföring av en hälsosammare kost och livsstil.


Vision
Bli Sveriges bästa återförsäljare av nötter och nötrelaterade produkter på nätet.


Värderingar
Hållbarhet finns i allt vi gör. Vi följer Sverige och EU:s regler och riktlinjer för hållbart arbete och hållbar miljö, där vi ställer samma krav på hela kedjan från nötodlingar, leverantörer, transportörer och samarbetspartners till våra medarbetare.

Kvalité är den viktigaste konkurrensfaktorn vi har, och vi jobbar hela tiden för att höja och förbättra kvaliteten på våra produkter och tjänster.

Användarvänlighet skapar en bättre kundupplevelse vilket resulterar i nöjdare kunder.

Transparens gör oss mer öppna och det blir lättare för oss att se vart vi behöver förbättra oss.

Ständig förbättring innebär att vi hela tiden försöker förbättra oss i allt vi gör genom att mäta och samla in feedback från kunder och intressenter.